woensdag 22 september 2010

Balkonscene

Met het leuke papier van Echo Park weer een layout gemaakt, nu van de huldiging van het Nederlands elftal in Den Haag afgelopen zomer, bij toeval waren we in Den Haag op dat tijdstip en nieuwsgierig als we waren volgden we de mensenmassa naar het paleis!!
We hadden een paar leuke uurtjes, maar.... nou lees maar:

Het is Leanders verjaardag en we gaan naar Panorama Mesdag in Den Haag, we belanden echter op het plein voor paleis Noordeinde! Daar mengen we ons in de menigte om -zo gaat het verhaal- het Nederlands elftal op het balkon toe te zwaaien. We wachten en wachten en uiteindelijk horen we gejoel en gejuich, maar we zien niets! Blijkt dat de Koningin met het elftal beneden staat! Ja, daar zien wij natuurlijk niets van!! Later als we toch nog naar Panorama Mesdag lopen komt de bus met de spelers langsrijden! Hebben we toch nog wat gezien! Het was leuk om het sfeertje mee te maken, maar helaas geen... Balkonscene...PP + stickers Echo Park A Walk in the Park + Sweet Summertime.
Posted by Picasa

11 opmerkingen:

Loes zei

gaaf!!
wat een prachtig papier!! en die foto's erg leuk!

groetjes,
Loes

sam zei

erg leuk vrolijk lo'tje!

M@rjan zei

Heerlijke LO! Zo leuk, de kleuren, het ppaier en zoals jij er evenwicht in brengt door slim de ballonnen en cirkels precies op de goed plek te zetten!

Groetjes, Marjan

carlies zei

leuk dat je van een traditie
een lo gemaakt heeft

groetjes carla

Berdien zei

Jammer dat er geen balkonscene kwam, maar je hebt er een prachtige layout van gemaakt ! Lekkere vrolijke kleuren.
Groetjes Berdien

Margriet zei

Mooie layout Monique. En 'leuke' journaling ook. Leuk tussen aanhalingstekens, want dat er geen balkonscene kwam was natuurlijk minder leuk!

Ik heb het Walk in the Parc papier vandaag eindelijk binnen gekregen. Kan ik ook aan de gang met deze vrolijke lijn. Heb meteen ook het kerstpapier van Echo Parc mee besteld. Dat is ook zooooo gaaf!

Groetjes,
Margriet

Wendy Schoonhoven zei

Wat leuk dat je daar een layout over gemaakt hebt en dat papier van Echo Parc is zo gaaf...groetjes, Wendy.

miriam zei

Wat jammer dat jullie de balkon sene niet hebben gezien ,maar toch heb je een mooie lo van de dag gemaakt.
Leuke foto's

groetjes miriam

Lida zei

Wat een gave layout
heb je gemaakt super mooi

groetjes Lida

Claudia zei

Errug leuk gemaakt!

Groetjes, Claudia

Monique zei

Ha, ha, wat een leuk verhaal! Nou ja, je hebt er leuke foto's aan over gehouden en ze passen perfect bij dit papier!! Weer erg leuk geworden je layout!