zondag 14 november 2010

Love you!

Op de Kreadoe zag ik vorige week een heel inspirerende demo van glimmermist, glimmer glam, distressinkt en stempels, daar werden de meest prachtige tags gemaakt met deze producten. Thuis ben ik ook hiermee aan de slag gegaan, even een beetje oefenen hoe je het beste resultaat krijgt, maar uiteindelijk had ik een mooie tag! De kleuren rood en groen op de tag pasten perfect bij het papier uit de Pink Box van Scrapbook Nederland. Dit papier van Basic Grey zou ik nooit zo zelf gekocht hebben, maar geinspireerd door layouts die Berdien had gemaakt met ditzelfde papier ben ik er toch mee gaan werken en ik moet zeggen, ik ben heel blij met het eindresultaat!


PP Basic Grey, ticket, bloem, metal tag, foto-lint: Pink Box SBN; vlinders Martha Stewart pons; letters Jillibean Soup; doilies Maya ROad.

nog een close up van de tag, moeilijk om goed op de foto te krijgen, maar zo heb je toch een redelijk indruk!Bedankt weer voor je bezoek en berichtje!
Posted by Picasa

14 opmerkingen:

M@rjan zei

Zei het al op SBN forum, erg mooi! Niet direct Monique papier, maar wel erg leuk om eens wat anders te proberen. Je tag is erg geslaagd, ik zie de Glimmermist wel, hoor.

Groetjes, Marjan

bmartes zei

Erg leuk geworden Monique, ik weet precies wat je bedoelt. Wij houden vaak meer van heldere kleuren hé?
Maar zo zie je maar weer: af en toe moet je out of de ( pink ) box denken ;-)
Liefs,
Arja

regina zei

hoi

super mooie lo!!!

mooie kleuren!!

gr regina

Ellen zei

Zo, dat heb je snel onder de knie, ik zie geen verschil met de demo tags hoor! De tag is echt prachtig geworden net als de layout trouwens. Leuk om ff kennis te maken Monique!

Groetjes Ellen

sam zei

hele mooie layout! en je tag is goed gelukt!

JANN-WILL zei

Wat leuk om te doen hè, het kan eigenlijk niet fout gaan. En met zulk leuk resultaat.

Berdien zei

Prachtige layout Monique !!! Geweldig hè die tags maken ! Ik heb vandaag nog stiekem 2 flesjes glimmermist en 2 distress-inkt gekocht ! Ga zo nog even lekker kliederen.
Groetjes Berdien

.:♥MMDesigns♥:. zei

Geweldige LO hoor!!! Heel erg mooi gedaan! En wat een leuke vrolijke foto!!! ;)
Liefs, Marit.

Margot zei

wauw!!! wat een mooie lo! prachtige kleuren en die tag is ook gaaf! mijn complimenten!

Maaike zei

hele gave lo!
mooi van kleur!

Scrapelle zei

wow en hoe zien je vingers er nu uit :D :D
heel erg mooi!

simone zei

heel erg mooi geworden, die tags zijn echt super, zal me daar is wat meer in gaan verdiepen heb hier een lade vol shimmermist liggen
groetjes Simone

Heidie zei

wat een schitterende lo heb je gemaakt.

groetjes Heidie

Sylvia zei

Ik was net ook al langs geweest, maar weer te laat om een berichtje op SA te zetten, dus dit is de tweede poging. In elk geval een heel mooie tag, die er perfect bij past. Goed gedaan!